Ειδήσεις

Power Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 9

alt- Έως πότε θα είναι ανοιχτή

Άνοιξε η πλατφόρμα του Power Pass και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 9. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής μπορούσαν να υποβάλουν τα ΑΦΜ σε 1,2,3,4,5,6,7 και 8. Από τώρα, και τα ΑΦΜ σε 9 θα μπροούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα για να κάνουν την αίτησή τους.

Power Pass: Πώς θα κάνετε αίτηση για το επίδομα ρεύματος
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την τελευταία μέρα του Ιουνίου για τις αιτήσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "ethnos.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 16.58
Σελήνη
25 ημερών
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"