Δωρεάν διακοπές με τρία προγράμματα επιδότησης -Δείτε αν είστε δικαιούχοι

«Προ των πυλών» είναι τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού που θα καλύψουν χιλιάδες δικαιούχους, παρέχοντάς τους την ευκαιρία οικονομικών διακοπών.

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, εισιτήριο για φθηνές διακοπές θα πάρουν και φέτος τουλάχιστον 300.000 άτομα, τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν με επιδοτούμενα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να διαμείνουν σε επιδοτούμενα δωμάτια.

(Δείτε τι προβλέπεται φέτος για δικαιούχους-κριτήρια εδώ)

Παράλληλα με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ύψους 30 εκατ. ευρώ, το υπουργείο Τουρισμού επιχειρεί να στηρίξει τη ζήτηση, παρέχοντας τη δυνατότητα φθηνών διακοπών σε περίπου 200.000 δικαιούχους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΠΕΚΑ (δείτε περισσότερα εδώ)

Φέτος, όπως έχει ανακοινωθεί, ενισχύεται ο προϋπολογισμός των προγραμμάτων ενώ επιπλέον κίνητρα θα δοθούν για διακοπές σε “ευπαθείς περιοχές”.
Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό ΟΑΕΔ 2022-2023 θα αρχίσουν να υποβάλλονται τον Ιούλιο. Στον ΟΠΕΚΑ έχουν ήδη ξεκινήσει. Για τον Τουρισμό για Όλους , οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “aftodioikisi.gr” (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Σελήνη
21 ημερών
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!