Power Pass: Ξεπέρασαν τις 100.000 οι αιτήσεις - Βήμα προς βήμα η διαδικασία

«Βροχή» έπεσαν οι αιτήσεις για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος (power pass) από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της πλατφόρμας, ενώ σήμερα Σάββατο, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μόνο για όσους πολίτες διαθέτουν ΑΦΜ που λήγει σε 1. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, η πλατφόρμα θα ανοίξει κλιμακωτά για το σύνολο των δικαιούχων, οι οποίοι θα ενημερώνονται με νεότερες ανακοινώσεις.

Μπείτε στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Από το απόγευμα της Παρασκευής που άνοιξε η πλατφόρμα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 100.000.
Μάλιστα, χθες μέσα σε λίγες ώρες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν έφτασαν τις 37.000, ενώ ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ξεπεραστεί κατά πολύ αυτό το νούμερο.
Υπενθυμίζεται ότι η επιδότηση αφορά στους λογαριασμούς ρεύματος πρώτης κατοικίας ή φοιτητικής στέγης εντός Ελλάδος, που εκδόθηκαν κατά το διάστημα από 01-12-2021 έως και 31-05-2022.
Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 60% της αύξησης της τιμής ρεύματος της πρώτης κατοικίας και, ανάλογα με το ύψος των λογαριασμών, μπορεί να ανέλθει μέχρι και στο ποσό των 600 ευρώ.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Κατά τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της, η πλατφόρμα θα ανοίγει σταδιακά για τους δικαιούχους, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
17 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"