Τη διάθεση ποσού εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ που θα κατανεμηθούν ισόποσα στα Επιμελητήρια των τεσσάρων πλημμυροπαθών περιοχών, δηλαδή της Καρδίτσας, της Λάρισας, της Μαγνησίας και των Τρικάλων,προς ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν, αποφάσισε η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Ειδικότερα, η απόφαση ελήφθη κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ, την Παρασκευή (15 Σεπτεμβρίου) με μοναδικό θέμα τη σχετική έγκριση.
Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της ομόφωνης απόφασης η οποία ελήφθη κατά τη Γενική Συνέλευση της Θεσσαλονίκης έχει δρομολογηθεί και η αποστολή τεσσάρων φορτηγών με νερά, στις πληγείσες περιοχές.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η ΚΕΕΕ στέκεται αρωγός, συμπαρίσταται και ενισχύει με κάθε μέσο τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Η μύγα!
Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό: - "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;" Κι ο δεύτερος: - "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!" |
|
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα