Ειδήσεις

Ανανέωσε με τον Απόλλωνα Καρδίτσας ο Παναγιώτης Γκόβαρης

Ο Απόλλων Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή του Παναγιώτη Γκόβαρη στο δυναμικό της ομάδας μας.
Μπροστά στην πρόκληση της νέας ομάδας του Απόλλωνα που δημιουργείται, ο έμπειρος αθλητής θα ενισχύσει τους «κυανόλευκους» στην κοινή προσπάθεια για τη σύνθεση ενός πλήρως ανταγωνιστικού συνόλου.

Ο Παλαμιώτης φόργουορντ εντάχθηκε στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν στο ρόστερ της ομάδας και κατάφερε άμεσα να ενσωματωθεί με απόλυτη ομοιογένεια, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις και δυναμισμό στο παιχνίδι, προερχόμενος από τις Εθνικές κατηγορίες.
Ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα το 2011 από τις ακαδημίες των Τιτάνων Παλαμά ενώ τη σεζόν 2013-14 φόρεσε τη φανέλα της Παλαμαϊκής στη Β’ ΕΣΚΑΘ. Ακολούθησε η παρουσία του στον Γ.Σ. Φύλλου την τριετία 2014-17 στην Α2 ΕΣΚΑΘ, ενώ την περίοδο 2017-18 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Καρδίτσας για να ντεμπουτάρει στην Α1 κατηγορία της Θεσσαλίας. Στους «ερυθρόλευκους» μέτρησε 103 πόντους (6.4 μ.ο. ανά ματς) σε 16 αγώνες και αποτέλεσε τον 4ο σκόρερ τους στο πρωτάθλημα.
Τη διετία 2018-20 αγωνίστηκε στον Γ.Α.Σ. Παλαμά, πετυχαίνοντας τη σεζόν 2018-19 την άνοδο ως πρωταθλητής από τη Β’ στην Α2 ΕΣΚΑΘ, ενώ στη δεύτερή του σεζόν στην ομάδα του Παλαμά κατέγραψε 204 πόντους (13.6 μ.ο. ανά ματς) σε 15 εμφανίσεις.
Από το 2020 έως και το Δεκέμβριο του 2024 ανήκε στο δυναμικό των Τιτάνων Παλαμά, σε Β’ (2021-22) και Γ’ Εθνική (2020-21, 2023-24, 2024-25 α’ μισό) αποκομίζοντας σημαντικές παραστάσεις. Τον περασμένο Δεκέμβριο προστέθηκε στο ρόστερ του Απόλλωνα και σε 16 εμφανίσεις στην Α1 ΕΣΚΑΘ μέτρησε 97 πόντους (6.0 μ.ο. ανά ματς) με δύο εύστοχα τρίποντα, ενώ ξεχώρισε για την έφεσή του στα ριμπάουντ και την ενέργειά του στο παρκέ.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.03
Δύση: 17.19
Πανσέληνος
1815
Συνθήκη των Παρισίων, με την οποία τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ελεύθερη και ανεξάρτητη πολιτεία.
1828
Απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τις Ελληνικές δυνάμεις του Δημ. Υψηλάντη, μετά από συνθηκολόγηση.
1912
Εθελοντικά σώματα Ηπειρωτών και 200 Κρητών αποβιβάζονται στη Χειμάρρα και απελευθερώνουν την πόλη.
Η VI Μεραρχία εκδιώκει τους Τούρκους και εισέρχεται στην Άρνισσα της Έδεσσας.
1914
Η Αγγλία κηρύσσει άκυρη την αγγλοτουρκική συνθήκη του 1878 και αναγγέλλει την προσάρτηση της Κύπρου υπό μορφήν Βασιλικής Κτήσεως.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!