Ειδήσεις

Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων: Προπονητής φυσικής κατάστασης ο Γρηγόρης Ευαγγελακόπουλος

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γρηγόρη Ευαγγελακόπουλο.
Ο Γρηγόρης Ευαγγελακόπουλος εντάσσεται στο προπονητικό τιμ του Γ.Σ. Σοφάδων, με αρμοδιότητα τη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των αθλητών.

Ο Τρικαλινός προπονητής είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, καταγράφοντας τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και με επιστημονική κατάρτιση, θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Σύλλογό μας.
Η προπονητική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Δαναών Τρικάλων τη διετία 2022-24, διατελώντας ταυτόχρονα συνεργάτης προπονητής στο τμήμα Παίδων.
Την περίοδο 2024-25 εργάστηκε ως προπονητής Ακαδημιών στο Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων, ενώ το καλοκαίρι του 2024 συμμετείχε επίσης στο μπασκετικόcamp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη στην ομάδα μας, με ευχές για υγεία, δύναμη και ένα πολύ παραγωγικό έργο.

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.03
Δύση: 17.19
Πανσέληνος
1815
Συνθήκη των Παρισίων, με την οποία τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ελεύθερη και ανεξάρτητη πολιτεία.
1828
Απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τις Ελληνικές δυνάμεις του Δημ. Υψηλάντη, μετά από συνθηκολόγηση.
1912
Εθελοντικά σώματα Ηπειρωτών και 200 Κρητών αποβιβάζονται στη Χειμάρρα και απελευθερώνουν την πόλη.
Η VI Μεραρχία εκδιώκει τους Τούρκους και εισέρχεται στην Άρνισσα της Έδεσσας.
1914
Η Αγγλία κηρύσσει άκυρη την αγγλοτουρκική συνθήκη του 1878 και αναγγέλλει την προσάρτηση της Κύπρου υπό μορφήν Βασιλικής Κτήσεως.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!