Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 61-71 από την ποιοτική ομάδα των Δαναών Τρικάλων, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά
Οι "κίτρινόμαυροι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και δείχνοντας αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την έδρα τους. Με σωστές επιλογές στην επίθεση και πίεση στην άμυνα έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι 24-21.
Στη δεύτερη περίοδο συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, καταφέρνοντας να διατηρήσουν ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 35-32.
Το παιχνίδι συνέχισε να έχει χαρακτήρα ντέρμπι και στην επανάληψη. Η ομάδα των Δαναών κατάφερε να πάρει ενα προβάδισμα 8 πόντων όμως η αντίδραση των παικτών του Μουζακίου ήταν άμεση κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με ένα πόντο 53-52.
Στο τελευταίο όμως μέρος του παιχνιδιού, οι Δαναοί εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη και βιβλιασμένες επιλογές των γηπεδούχων παίρνοντας προβάδισμα που διατήρησαν μέχρι τη λήξη του αγώνα φτάνοντας στη νίκη με 61-71.
Παρά την ήττα, ο Γ.Σ. Μουζακίου παρουσίασε για ακόμα ένα παιχνίδι μαχητικό πρόσωπο, δείχνοντας ότι διαθέτει βάθος, ενέργεια και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Δεκάλεπτα: 24-21, 35-32, 53-52, 61-71
Γ.Σ. Μουζακίου (Μπελάγιας): Τριανταφύλλου 18 (4), Φαντέλας 3, Κουμαρτζάκης 3, Μπέφας 10 (2), Χρηστάκος 3 (1), Χλωρός 3 (1), Καλογριανίτης 12 (3), Κυρίτσης, Γοργότσης 6, Φράγκος, Αργύρης, Μουταρέλος 3 (1).
Δαναοί Τρικάλων: (Τζάνης): Καλλιάρας 21, Πυτιλάκης 15, Σταμούλης 6, Τσέτης 14, Τσάκος 8, Γιαννόπουλος 3 (1), Χρυσός 4, Μιχόπουλος, Κονδύλης, Μπάλτος, Καφάσης.

|
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|