Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου.
Οι διοικήσεις παλαιμάχων των ομάδων ΑΕΛ, Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους συνδημότες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου.
Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά τις ποδοσφαιρικές δόξες του παρελθόντος, πρέπει να παρευρεθεί στο γήπεδο Μουζακίου, τη Δευτέρα (19/10) και ώρα 16:00.
Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Μουζακίου.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Ήξερε πότε θα αρχίσει
Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει. Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα. Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα. Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά; Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει… |
|
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα