Ειδήσεις

Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφτηκε ο Θωμάς Ζευγαράς

altΟ νεαρός μπασκετμπολίστας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην Αμερική

Ένα γνήσιο και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενο παιδί της Καρδίτσας που διαπρέπει στην Αμερική, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο Δήμαρχος συνάντησε τον νεαρό Θωμά Ζευγαρά ο οποίος σπουδάζει κινησιολογία στο πανεπιστήμιο incarnate word των ΗΠΑ με υποτροφία και ταυτόχρονα παίζει μπάσκετ στην κολεγιακή διοργάνωση southland conference.

Ο Θωμάς Ζευγαράς συνοδευόταν από τον πατέρα του Νίκο και είχε μια σύντομη αλλά ουσιαστική συνομιλία με τον Δήμαρχο. Συζήτησαν για το άθλημα στο οποίο διακρίνεται ο Θωμάς καθώς είναι ένας εξαιρετικός και πολλά υποσχόμενος παίκτης με ύψος 2.07 μ. και με ηλικία μόλις 21 χρόνων.  Ο Δήμαρχος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Θωμά και τον συμβούλευσε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό καθώς οι ευκαιρίες είναι όλες μπροστά του. Από την πλευρά του ο Θωμάς ένα παιδί απολύτως συνειδητοποιημένο που αγαπάει ιδιαίτερα αυτό που κάνει, δέχθηκε με χαρά τις συμβουλές του Δημάρχου. Παράλληλα τον ενημέρωσε ότι για τη θερινή περίοδο θα βρίσκεται στην Καρδίτσα και θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του παλαιού και του νέου κλειστού. Ο Δήμαρχος τον διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις, ώστε να γίνονται απρόσκοπτα οι προπονήσεις του. Ο Θωμάς μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του, θα ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη φυσιοθεραπεία και συγχρόνως φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά στο άθλημα που αγαπάει, το μπάσκετ.

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.42
Δύση: 20.20
Τελευταίο Τέταρτο
1826
Οι Νικηταράς, Πλαπούτας και Γενναίος Κολοκοτρώνης νικούν τον Ιμπραήμ στο Βασαρά Λακωνίας.
1849
Καταστέλλεται από τις αγγλικές αρχές της Κεφαλληνίας επαναστατικό κίνημα των Ελλήνων κατά της Αγγλίας στη νήσο.
1916
Οι Γερμανο-Βούλγαροι κυριεύουν το Σιδηρόκαστρο.
1921
Λήγει η μάχη του Αρτίζ Νταγ, μετά την κατάληψή του από το 4ο και 14ο Σύνταγμα Πεζικού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.