Ειδήσεις

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Γ.Σ. Μουζακίου από την έδρα του Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας με σκορ 49-5

Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εναλλαγές στο σκορ, εντάσεις, τραυματισμούς και συμπλοκές μεταξύ των παικτών στο τέλος του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Μουζακίου έχει πολλά παράπονα από την φιλοξενία των γηπεδούχων εντός και εκτός γηπέδου.

Βαρύτατη ήταν η λεκτική επίθεση εναντίον νεαρού μας παίχτη από τα πρώτα λεπτά.
Η συμπεριφορά αυτή δυναμίτισε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και εκνευρισμός από τους παίκτες και των δυο ομάδων.
Στο αγωνιστικό μέρος καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και με ένα σερί 7-0 προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με σκορ 11-06.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μουζακίου άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς στην επίθεση καλύπτοντας τη διάφορά στο καλάθι (24-22).
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο προπονητής του Μουζακίου Στέφανος Μπελάγιας είδε τον παίκτη του Ραφαήλ Μπίζιο να τραυματίζετε στο γόνατο και να αποχωρεί από το παιχνίδι. Παρά την απώλεια του center της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και έχοντας κορυφαίο παίκτη τον νεαρό Τσούκα που πέτυχε 24 πόντους με 3 τρίποντα κατάφεραν να προηγηθούν με 5 πόντους με την λήξη της τρίτης περιόδου (35-40).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τους διαιτητές να αφήνουν το σκληρό παιχνίδι και την ομάδα του Μουζακίου να έχει κερδίσει μόλις ένα φάουλ σε ολόκληρο δεκάλεπτο έναντι 6 της αντίπαλης ομάδας.
Στα τελευταία λεπτά μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Τρύφωνας Σπανός που με ένα καθοριστικό τρίποντο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 47-49. Στην συνέχεια οι παίκτες της λαρισινής ομάδας με δυο εύστοχες βολές από τους Γαβρογιάννη και Οικονόμου ισοφάρισαν το παιχνίδι 49-49. Για να έρθει στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων το κλέψιμο και η ασίστ του Σπανού στον Τσούκα που πέτυχε το νικητήριο καλάθι για να διαμορφωθεί το τελικό 49-51.
Με τη λήξη του παιχνιδιού δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι συμπλοκές μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων.

Δεκάλεπτα: 11-06, 24-22, 35-40, 49-51

Α.Ο. Πελασγιώτιδα (Παπαϊωάννου): Τσιμούρτος 8(2), Πολύζος 3(1), Κομνός 4(1), Ρίζος 2, Βαΐου, Ξανθόπουλος 2, Οικονόμου 16(2), Κιτσιος 4,Τσακίρης, Σκαφίδας, Γαβρογιάννης 10.

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Καράμπαλης,Τσούκας 24(3) Σιώλος, Σαββόγλου 4, Ελευθερίου, Κακκαβάς 12, Αμβροσίου 3, Μπίζιος 2, Σκούρας, Τσιτσώνης, Σπανός 6(2).

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 18.50
Σελήνη
12 ημερών
1780
Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
1822
Το ολοκαύτωμα της Χίου.
Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
1839
Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
1943
Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
1956
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"