altΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει μία σημαντική εσπερίδα με θέμα «Κυκλική Οικονομία- Εφαρμογές στη Θεσσαλία», στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων που υλοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025, στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας (οδός Θεοφράστου), με ώρα έναρξης 18:30 μ.μ. και λήξης 21:45 μ.μ..

Σε δήλωση του,ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος ΦώτηςΛαμπρινίδης καλεί τους πολίτες και τους φορείς που εμπλέκονται στην Κυκλική Οικονομία, ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, να συμμετάσχουν  ενεργά  στην εκδήλωση.
«Ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στον τομέα της Κυκλικής Οικονομίας, να ανταποκριθούν με τη συμμετοχή και τη γνώμη τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
5 ημερών
1905
Τα ανταρτικά σώματα του Ανθλγού Γ. Κατεχάκη (Ρούβα) και του Υπλγού Πέτρου Μάνου αποκρούουν σφοδρή τουρκική επίθεση στο ύψωμα Μουρίκι του όρους Σινιάτσικο Κοζάνης, υποχρεώνοντας τους εχθρούς να τραπούν εις φυγήν με μεγάλες απώλειες.
1941
Βυθίζεται στον Κορινθιακό κόλπο από γερμανικά βομβαρδιστικά το γεμάτο τραυματίες πλωτό νοσοκομείο "Ελληνίς" με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Χ. Ρεβίδη και το "Έσπερος" έξω από το Μεσολόγγι. Έναρξη εισόδου βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη, μετά από έγκριση του Γερμανικού Στρατού. Ο Αντιστράτηγος Αλ. Παπάγος, παρά την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο αλβανικό μέτωπο από την γερμανική εισβολή στην Μακεδονία, συνιστά με διαταγή του προς την Στρατιά Ηπείρου την συνέχιση του αγώνα μέχρι το έσχατο όριο των δυνατοτήτων της.
1967
Ο Γ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!