altΤη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025 η νεοσύστατη Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας με επικεφαλή τον Πρόεδρο της κ. Σιώκο Μιχάλη, την  Αντιπρόεδρο κα Μπιρμπιλή Παρασκευή, τη Γραμματέα κα Βασιλοπούλου Ελένη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα κ. Γούλα Χάρη, τον ταμία κ. Στουρνάρα Ηλία και τα τακτικά μέλη της κ. Τσουκαλά Παντελή και κα Κατέρη Ευαγγελία.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα εφ΄ όλης της ύλης (διορισμοί, κενά εκπαιδευτικών, συγχωνεύσεις τμημάτων, κατανομή μαθητών, σίτιση, μεταφορές μαθητών κ.α.). Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος ,αφού ευχήθηκε καλή θητεία, διαβεβαίωσε την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων ότι από κοινού θα προσπαθούν αδιάκοπα για τη λύση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Το ίδιο δηλώθηκε και από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων με απώτερο σκοπό το όφελος όλων των μαθητών.

Ο Δ/ντής της Δ.Π.Ε. Καρδίτσας
Κων/νος Γκόλτσος
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
5 ημερών
1905
Τα ανταρτικά σώματα του Ανθλγού Γ. Κατεχάκη (Ρούβα) και του Υπλγού Πέτρου Μάνου αποκρούουν σφοδρή τουρκική επίθεση στο ύψωμα Μουρίκι του όρους Σινιάτσικο Κοζάνης, υποχρεώνοντας τους εχθρούς να τραπούν εις φυγήν με μεγάλες απώλειες.
1941
Βυθίζεται στον Κορινθιακό κόλπο από γερμανικά βομβαρδιστικά το γεμάτο τραυματίες πλωτό νοσοκομείο "Ελληνίς" με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Χ. Ρεβίδη και το "Έσπερος" έξω από το Μεσολόγγι. Έναρξη εισόδου βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη, μετά από έγκριση του Γερμανικού Στρατού. Ο Αντιστράτηγος Αλ. Παπάγος, παρά την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο αλβανικό μέτωπο από την γερμανική εισβολή στην Μακεδονία, συνιστά με διαταγή του προς την Στρατιά Ηπείρου την συνέχιση του αγώνα μέχρι το έσχατο όριο των δυνατοτήτων της.
1967
Ο Γ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!