altΤην Τρίτη 21/10/2025 και ώρα 12:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας,  κ. Παπαγεωργίου Σταύρο.  Αρχικά τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Ζυγογιάννη Κωνσταντίνο , τον Ά Αντιπρόεδρο κ. Λαμπρόπουλο Κωνσταντίνο και τον  Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Παπαδάκο Πέτρο , ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία στον κύριο Διοικητή.

Ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνεργασία μεταξύ Νοσοκομείου Καρδίτσας και ΕΒΕ και υποστήριξε  την δημιουργία μίας τράπεζας αίματος έπειτα από την απόφαση που είχε παρθεί  από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και το όλο  εγχείρημα θα γίνει σε συνεργασία με τη Διευθύντρια αιμοδοσίας,  Κα Παπαδημητρίου Ευαγγελία. Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και με αυτή τη διάθεση ο Διοικητής ζήτησε την βοήθεια του ΕΒΕ ώστε τα μέλη μας επιχειρήσεις να ενημερώνονται για τις προκηρύξεις που κατά καιρούς δημοσιεύει το νοσοκομείο σε σχέση με τις προμήθειες και τις ανάγκες του. Τα μέλη της Δ.Ε. υποσχέθηκαν ότι αυτό θα συνεχίσει να γίνεται , μιας και υπάρχει συνεχής ενημέρωση των μελών μας όχι  μόνο για τέτοιου είδους θέματα αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το επιχειρείν στο Νομό Καρδίτσας. Τέλος εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχιστεί  η καλή συνεργασία του Επιμελητηρίου και του Νοσοκομείου ώστε τα προβλήματα που προκύπτουν να αντιμετωπίζονται με την καλή διάθεση για προσφορά προς τους κατοίκους του Νομού μας και κατ΄ επέκταση των μελών του ΕΒΕ.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
4 ημερών
1905
Τα ανταρτικά σώματα του Ανθλγού Γ. Κατεχάκη (Ρούβα) και του Υπλγού Πέτρου Μάνου αποκρούουν σφοδρή τουρκική επίθεση στο ύψωμα Μουρίκι του όρους Σινιάτσικο Κοζάνης, υποχρεώνοντας τους εχθρούς να τραπούν εις φυγήν με μεγάλες απώλειες.
1941
Βυθίζεται στον Κορινθιακό κόλπο από γερμανικά βομβαρδιστικά το γεμάτο τραυματίες πλωτό νοσοκομείο "Ελληνίς" με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Χ. Ρεβίδη και το "Έσπερος" έξω από το Μεσολόγγι. Έναρξη εισόδου βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη, μετά από έγκριση του Γερμανικού Στρατού. Ο Αντιστράτηγος Αλ. Παπάγος, παρά την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο αλβανικό μέτωπο από την γερμανική εισβολή στην Μακεδονία, συνιστά με διαταγή του προς την Στρατιά Ηπείρου την συνέχιση του αγώνα μέχρι το έσχατο όριο των δυνατοτήτων της.
1967
Ο Γ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!