altΗ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας διοργανώνει φέτος τον Διαγωνισμό «Χειροτεχνώντας Οικολογικά Χριστούγεννα»! Η κάθε σχολική μονάδα θα δημιουργήσει τρισδιάστατα χριστουγεννιάτικα στολίδια, από ανακυκλώσιμα ή φυσικά υλικά, και θα τα στείλει στη Διεύθυνση, η οποία θα βραβεύσει τις τρεις καλύτερες συμμετοχές από τα Νηπιαγωγεία και τρεις από τα Δημοτικά σχολεία.

Όλες οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα συγκεντρωθούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, ανεξάρτητα από το αν θα βραβευθούν ή όχι, θα στολίσουν στη συνέχεια το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Καρδίτσας στην κεντρική Πλατεία σε μικρή εκδήλωση με τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Ο Δ/ντής της ΔΠΕ Καρδίτσας
Κων/νος Γκόλτσος

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
4 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!