altΑπό τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίαςανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη Χ.Θ. 18+000 της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου, με προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύορεύματα κυκλοφορίας, από την 09:00’ ώρα αύριο (27-01-2026), μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ανέλκυσης φορτηγού οχήματος και μεταφόρτωσης του εμπορεύματος λόγω εκτροπής του.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως κατωτέρω:
α) Π.Ε.Ο. Λάρισας–Βόλου.κατεύθυνση κυκλοφορίας από Λάρισα προς Βόλο, εκτροπή των οχημάτων στον κυκλικό κόμβο Πλατυκάμπου και στην συνέχεια μέσω Π.Α.Θ.Ε.
β) Π.Ε.Ο. Λάρισας–Βόλου,κατεύθυνση κυκλοφορίας από Βόλο προς Λάρισα. εκτροπή των οχημάτων στη διασταύρωση Αχιλλείου και εν συνεχεία μέσω Κιλελέρ Π.Α.Θ.Ε. `    


 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
4 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!