altΟ Δήμος Μουζακίου όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2026 έχει προγραμματίσει την εφαρμογή προγραμμάτων για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Θα πραγματοποιηθούν στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων ζώων, καθώς και περίθαλψη άρρωστων και τραυματισμένων ζώων.

Επίσης θα συνεχιστεί η παροχή τροφής από το Δήμο Μουζακίου για την σίτιση των αδέσποτων ζώων όπως πραγματοποιείται συνεχώς τα τελευταία χρόνια με την συνδρομή φιλόζωων Δημοτών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Μουζακίου αναλαμβάνει την δωρεάν στείρωση-εμβολιασμό-σήμανση και καταγραφή ποιμενικών σκύλων (σκύλοι που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την φύλαξη κτηνοτροφικών μονάδων) καθώς και ζώων συντροφιάς δημοτών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (Άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, και διαβιούντες με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα).

Οι Δημότες Δήμου Μουζακίου μπορούν να επικοινωνούν για θέματα αδέσποτων ζώων συντροφιάς με το Δήμο Μουζακίου στα τηλέφωνα:
2445350147, 2445350146,2445350151
email:pet@mouzaki.gr


Η συμβεβλημένη Κτηνίατρος του Δήμου Μουζακίου είναι η κ. Βαϊοπούλου Σοφία που διατηρεί κτηνιατρείο στη Δ.Κ. Μουζακίου. Τηλ επικοινωνίας 2445042597.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
4 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!