Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β΄ τάξης του σχολείου μας Μπράχου Μαίρη, για τη σπουδαία διάκρισή της στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης», καθώς και για την πρόκρισή της στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».
Η επιτυχία αυτή αποτελεί καρπό συστηματικής προσπάθειας, αφοσίωσης και αγάπης για τα Μαθηματικά, τιμώντας τόσο την ίδια όσο και το σχολείο μας. Παράλληλα, αναδεικνύει τη σημασία της καλλιέργειας της κριτικής σκέψης και της επιστημονικής αναζήτησης στη σχολική κοινότητα.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς που τη στήριξαν και την καθοδήγησαν, καθώς και στην οικογένειά της για την αμέριστη συμπαράσταση.
Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική της προσπάθεια. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες και το ήθος της.
.
|
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!