altH Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 1/4/2021 από ώρα 10.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στη κεντρική πλατεία Σοφάδων όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.
Την Παρασκευή 2/4/2021 από ώρα 09.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην ΤΚ Αγίου Βησσαρίου.
Την Παρασκευή 2/4/2021 από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην Πασχαλίτσας.
Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.43
Δύση: 19.11
Σελήνη
6 ημερών
1854
Ο Ν. Ζέρβας και ο Σπ. Καραϊσκάκης με 400 άνδρες συγκρούονται στην Πλάκα Ιωαννίνων με τους Τούρκους του Πίτσιαρη.
1884
Εγκαινιάζονται οι Θεσσαλικοί Σιδηρόδρομοι.
1897
Μάχη των Φαρσάλων.
1912
Οι Ιταλοί αποβιβάζονται στα Δωδεκάνησα και τα προσαρτούν.
1917
Το III Τάγμα του 1ου ΣΠ καταλαμβάνει το ύψ. Σεμέν ντε Φερ (νότια της Ειδομένης).
1941
Βυθίζεται στον όρμο Αντικύρων από γερμανικά βομβαρδιστικά το πλωτό νοσοκομείο "Σωκράτης".

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!