altΣυνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας διέρρηξε κατάστημα εστίασης της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό -2- έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) καταγραφής παραγγελιών και το χρηματικό ποσό των -720- ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.


Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διέρρηξε αποθήκη στον αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα μικροεργαλεία, χαρτικά και μπουκάλια με κρασί. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μπουκάλι με κρασί και μία πένσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.33
Δύση: 19.18
Σελήνη
13 ημερών
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!