altΕποικοδομητική ήταν συζήτηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του νέου Διευθυντή  της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝΚΑ) κ. Βαγγέλη  Σακελλαρίου  στο Δήμο Σοφάδων.
Στη σύσκεψη, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος επιβεβαίωσε την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΑΝΚΑ και αναλύθηκαν οι δυνατότητες ενδυνάμωσης της κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η δυνατότητα βελτίωσης και αποδοτικότερης διαχείρισης προγραμμάτων, η μεταφορά τεχνογνωσίας και   υποστήριξης σε σειρά θεμάτων που αφορούν τις αναπτυξιακές απαιτήσεις του Δήμου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης επισημάνθηκαν οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από το νέο Leader και ιδιαίτερα οι ευκαιρίες που έρχονται για επιχειρηματίες, φορείς  αλλά και την Αυτοδιοίκηση.
Ταυτόχρονα συζητήθηκαν κοινωνικά προγράμματα ενώ δόθηκε έμφαση και στην προώθηση του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή με την ανάδειξη των δυναμικών στοιχείων, μέσα από τις δυνατότητες των χρηματοδοτικών εργαλείων.
Οι κκ Σκάρλος και Σακελλαρίου πιστοποίησαν τους κοινούς στόχους υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αξιοποίησης κάθε διαθέσιμου πόρου μέσα από τα προγράμματα.
Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Διευθύνον Σύμβουλος της ΑΝΚΑ κ. Θώμη Καφάση, ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος και ο τέως Διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ κ. Βασίλης Μπέλλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.33
Δύση: 19.18
Σελήνη
12 ημερών
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!