Νεκρό ανασύρθηκε από τον Αλιάκμονα ένα βρέφος 11 μηνών, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η μητέρα του φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στις Αρχές πού είχε πετάξει το παιδί της.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα έφυγε από το σπίτι όπου κατοικεί με τους γονείς της μαζί με το παιδί στις 31 Δεκεμβρίου αλλά επέστρεψε μόνη της ανήμερα την Πρωτοχρονιά.
Έτσι, οι γονείς της ενημέρωσαν την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους.
Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!