Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει την δημοσιοποίηση εκ μέρους του Περιφερειάρχη, της 2ης τροποποίησης της αριθμ. 68948/17-2-2023 απόφασης ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014–2020, κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022 στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης».
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατατέθηκαν 1969 αιτήματα. Η 2η τροποποίηση της απόφασης ένταξης αφορά 1.559 δικαιούχους συνολικά (παλαιοί και νέοι) για τους οποίους το συνολικό ύψος της δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 58.162.500 ευρώ. Οι νέοι δικαιούχοι που προστέθηκαν στην 2η τροποποίηση της απόφασης ανέρχονται σε 35, με το ύψος δημόσιας δαπάνης να ανέρχεται σε 1.287.500 ευρώ. Έχει ήδη εκδοθεί έγκριση διάθεσης πίστωσης και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες καταβολής της ενίσχυσης στους νέους δικαιούχους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας, την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας, την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Μαγνησίας & Β. Σποράδων, την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Τρικάλων. Η απόφαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!