Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά απο σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι τρεις απο τους έξι συλληφθέντες απο την ασφάλεια Καρδίτσας, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής ομάδας, που διακινούσε ναρκωτικά (βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης). Ειδικότερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν το ηγετικό μέλος της ομάδας και συγγενικό του πρόσωπο καθώς και ο αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, που τους προμήθευσε τα ναρκωτικά στη Φθιώτιδα. Ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης αφέθηκαν οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι (γυναίκα και δύο άντρες).
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!