Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλούν τα σωματεία και τους συλλόγους που ανήκουν στη δύναμή τους, τις συνταξιουχικές οργανώσεις, τους αγρότες, τους φορείς και τις συλλογικότητες της Καρδίτσας σε ανοιχτή κοινή σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη 19 Απρίλη και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας για να συνδιοργανώσουμε και να συνδιαμορφώσουμε την πρόταση πάλης και αγώνα για την Απεργιακή κινητοποίηση που θα γίνει την Δευτέρα 1η Μαΐου 2023.
Η 1η Μάη είναι ημέρα Απεργίας και όχι Αργίας, είναι ημέρα όπου οι εργάτες όλου του κόσμου τιμούν την αιματοβαμμένη εξέγερση των εργατών του Σικάγου, τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής, είναι η ημέρα όπου όλοι οι εργαζόμενοι ενώνουν την φωνή τους ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση για κοινωνική δικαιοσύνη , για ειρήνη, υγεία και ασφάλεια.!
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καρδίτσας
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Καπράνας
Νομαρχιακό τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ
Ο Πρόεδρος
Αποστόλης Ταξιάρχης
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!