altΣτο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε συνταξιούχος εκπαιδευτικός για το αδίκημα της απάτης από κοινού με προξενηθείσα ζημιά άνω των 120.000 ευρώ.

Το 2016 η κατηγορούμενη είχε συστήσει τον τότε σύντροφό της ως άνθρωπο με «μεταφυσικές δυνάμεις» σε μία γυναίκα που είχε προβλήματα με τον σύζυγό της.

Ειδικότερα, η υπόθεση απασχόλησε χθες Πέμπτη (11/5) το Τριμελές Κακουργιοδικείο Λάρισας, καθώς η κατηγορούμενη μαζί με τον άνδρα, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, το 2016, κατάφεραν να εξαπατήσουν μία γυναίκα και να της αποσπάσουν το ποσό των 120.000 ευρώ με αντάλλαγμα να της λύσουν τα υποτιθέμενα μάγια που της έκανε ο σύζυγός της.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο άνδρας παρίστανε τον επιχειρηματία έχοντας και την «ευλογία» του Αγίου Παΐσιου. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και από την κατάθεση της ίδιας της παθούσας, όλα ξεκίνησαν το 2011 όταν γνώρισε την κατηγορούμενη με την οποία έμεναν στην ίδια γειτονιά και είχαν κοινούς γνωστούς στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Η κατηγορούμενη σύστησε και τον σύντροφο της, ο οποίος όπως τον παρουσίασε στην παθούσα και στον σύζυγο της, ήταν επιχειρηματίας από τη Γερμανία με ένα ιδιαίτερο «χάρισμα». Είχε «μεταφυσικές» δυνάμεις επειδή είχε την «ευλογία» του Αγίου Παΐσιου και μπορούσε με αυτές τις «δυνάμεις» να λύνει μάγια και να θεραπεύει αρρώστους. Στην πραγματικότητα, ο άντρας δεν ήταν επιχειρηματίας στη Γερμανία, αλλά πρώην μάγειρας που καταδικάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 για τη δολοφονία ενός άντρα. Με την «ψεύτικη» ταυτότητα του όμως, μαζί με την κατηγορούμενη κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ζευγαριού και όταν παρουσιάστηκε στη συνέχεια η ευκαιρία, να «αρπάξουν», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περιουσία της γυναίκας.

Περισσότερα στην larissanet.gr - εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
10 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!