Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αριστοτέλη Σπάνια
Το πρόγραμμα της ΝΔ στοιχίζει 9 δισεκατομμύρια και του ΣΥΡΙΖΑ 83 δισεκατομμύρια. Καταλαβαίνουμε λοιπόν την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την οικονομία της χώρας χωρίς να ρισκάρει, αλλά και χωρίς να παρουσιάζει ψηφοθηρικά, ψεύτικα προγράμματα και υποσχέσεις.
Βέβαια η αντιπολίτευση μιλά εκ του ασφαλούς, γιατί κανένας ούτε οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορεί να κερδίσουν τις εκλογές για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους.
Η ΝΔ όμως θα είναι ο νικητής των εκλογών. Θα είναι η κυβέρνηση που θα κληθεί να εφαρμόσει πολιτικές, να διαπραγματευτεί να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα τα οποία θα επιστρέψει στον λαό. Είναι η υπεύθυνη πολιτική δύναμη που θα κληθεί να κάνει πράξη ότι έχει υποσχεθεί. Άλλωστε αυτό το πέτυχε και την προηγούμενη τετραετία που τήρησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις παρά τις πρωτόγονες καταστάσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας στις Τ.Κ. Λουτρού, Παλιουρίου και Ρούσσου που επισκέφθηκε.
Πρόγραμμα των επισκέψεων
ΤΡΙΤΗ 13/6
18:00 ΜΟΛΟΧΑ
18:30 ΑΠΙΔΙΑ
18:50 ΔΑΦΝΟΣΠΗΛΙA
19:10 ΚΑΛΛΙΦΩΝΙ
19:40 ΖΑΪΜΙ
20:00 ΑΓΙΟΠΗΓΗ
20:30 ΚΑΛΙΘΗΡΟ
21:00 ΑΜΠΕΛΙΚΟ
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!