altΟμιλία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στον Παλαμά

«Την επόμενη ημέρα των εκλογών η χώρα πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση, για να κάνει μεγάλες αλλαγές» τόνισε από το Μουζάκι ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση.

Αναφερόμενος ο κ. Τσιάρας στο πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία είπε μεταξύ άλλων:
«Πρώτη προτεραιότητα και προσωπική δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία, είναι η δημιουργία ενός νέου Ε.Σ.Υ. έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν άμεσες δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, χωρίς εκπτώσεις.
Προτεραιότητα αποτελεί και η αύξηση των μισθών. Όχι μόνο στο δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.
Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί κυρίως με την αύξηση της ζήτησης εργατικού δυναμικού που θα προέλθει από τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης, την αύξηση των επενδύσεων και των εξαγωγών.
Ήδη οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας απέφεραν σημαντικά αποτελέσματα, καθώς στην τετραετία η ανεργία μειώθηκε κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες και συνεχίζει να μειώνεται. Μάλιστα στο  πρώτο τρίμηνο του χρόνου, κατέγραψε νέα σημαντική μείωση δύο ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, για να μην χαθεί ούτε μια ψήφος, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ζητώντας τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μεγάλη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρας.

Ομιλία Κ. Τσιάρα τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στον Παλαμά
Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας,
-Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 θα μιλήσει στον Παλαμά
ΩΡΑ 20.15 Στο καφενείο «Τιτάνιον»

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
9 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!