Σαρανταπεντάχρονος στρατιωτικός βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που έγινε το πρωί της Κυριακής (18/06) στο Διδυμότειχο.
Σύμφωνα με το evros-news.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου έξω από τους Ψαθάδες, σε μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. και αγροτικού αυτοκινήτου.
Νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ. που σύμφωνα με τις ενδείξεις μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ κατευθυνόταν προς το Σουφλί, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά προς Διδυμότειχο.
Ο 49χρονος οδηγός του αγροτικού αν και τραυματίστηκε σοβαρά, είχε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Ο 45χρονος που έχασε την ζωή του, ήταν στρατιωτικός και υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής του Σουφλίου.
Πηγή cnn.gr
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!