altΤο πρόγραμμα του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 22 / 6

«Το 2019 οι πολίτες έδωσαν την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία, η οποία εξέφραζε ένα ευρύτερο μέτωπο, μεταρρυθμιστικών, ευρωπαϊκών και προοδευτικών δυνάμεων. Στα 4 χρόνια της διακυβέρνησης μας, οι προσδοκίες μετουσιώθηκαν σε πολιτικές.

Διεκδικούμε μία ισχυρή αυτοδυναμία, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον ίδιο δρόμο», σημείωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Παλιουρίου και Καλλιφωνίου.
«Σήμερα, ζούμε σε ένα αρκετά αβέβαιο διεθνές περιβάλλον όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αρκετές και αλλεπάλληλες κρίσεις. Η Ελλάδα, σε όλες αυτές τις κρίσεις, στάθηκε με ψηλά το κεφάλι στηρίζοντας έμπρακτα όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι πλέον διαφανές ότι αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο της προόδου, είναι αναγκαίο να έχουμε μια κυβέρνηση που θα μπορεί να αποφασίζει γρήγορα και να δρα συντονισμένα. Χρειαζόμαστε σταθερό τιμόνι, με σαφή πορεία», υπογράμμισε ο κ. Κωτσός.
Ολοκληρώνοντας, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός τόνισε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και ταυτόχρονα έχει και τη βούληση και τη θέληση να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης. Τέλος, ο κ. Κωτσός επισήμανε ότι όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό το οποίο λαμβάνουμε, τόσο μεγαλύτερο είναι και το βάρος στους ώμους μας.

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας
Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα πραγματοποιήσει τις κάτωθι επισκέψεις:
Πέμπτη 22/6:
Πρωί:
10.00 Δημοτική Ενότητα Αργιθέας

Απόγευμα:
19.00 Τοπική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας
20.00 Τοπική Κοινότητα Αρτεσιανού
21.00 Τοπική Κοινότητα Αγναντερού

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
9 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!