altΣε συγκινητική ατμόσφαιρα, μετά από δυόμιση χρόνια προσφοράς ως προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, η κ. Μαρία Καριντζιά αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύντριας στο 7ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας.
 
Σε μια λιτή εκδήλωση ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος με τους συνεργάτες του αποχαιρέτησαν την κ. Καριντζιά, ευχαριστώντας την για την συνεργασία και την βοήθειά της όπου της ζητήθηκε κατά την διάρκεια της θητείας της, συμβάλλοντας σημαντικά σε επίλυση ζητημάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες στο νέο πόστο που αναλαμβάνει.
Η κ. Καριντζιά ευχαρίστησε με την σειρά της τους συνεργάτες της στην Διεύθυνση λέγοντας, «ένας κύκλος έκλεισε και ανοίγει ένας καινούριος», δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί και με κάθε τρόπο στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, και ότι είναι στη διάθεση της Διεύθυνσης για οτιδήποτε χρειασθεί. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
9 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!