altΣτις 10 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις που θα έχουν διάρκεια περίπου δύο μηνών με προβλεπόμενη λήξη την Πέμπτη 31 Αυγούστου.
Όμως, την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων θα εκδώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αλλά και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) όπου θα αναλύεται και το ωράριο των καταστημάτων.

Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων στις 16 Ιουλίου, τα εμπορικά καταστήματα αναμένεται να είναι ανοιχτά.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) με σχετική της ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αγορές μας: «Όπως κάθε φορά τονίζουμε, οι καταναλωτές θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την περίοδο αυτή, έτσι ώστε να ψωνίζουμε με πραγματικές εκπτώσεις και για προϊόντα ίδιας ποσότητας και ποιότητας.

Δεν είναι λίγες φορές που κατά την περίοδο των εκπτώσεων προσφέρονται (ευτυχώς από μειοψηφία των εμπόρων) προϊόντα υποβαθμισμένης ποιότητας σε σχέση με αυτά που υπήρχαν προ των εκπτώσεων.

Πολλές επίσης είναι οι καταγγελίες ότι σε προϊόντα όπως αντηλιακά,  κρέμες αλλά και σε άλλα προϊόντα σε υγρή μορφή που δίνονται σε προσφορές ή στις εκπτώσεις, είναι σε μικρότερη συσκευασία από αυτή που δίνονται προ και μετά τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Τα μάτια μας δεκατέσσερα λοιπόν, οι καταναλωτές, γιατί οι επιτήδειοι πάντα υπάρχουν για να μας παραπλανήσουν».

Πηγή ethnos.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
9 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!