Τον καθηγητή Μαθηματικών Στέλιο Λάσκο, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Τρικάλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».
O Στέλιος Λάσκος γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968.
Είναι γιος του Βάιου Λάσκου δασκάλου, ασφαλιστή και καθηγητή Βυζαντινής μουσικής, με καταγωγή από τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας και της Άννας Τσολάκη με καταγωγή από το Αργυροπούλι Λάρισας. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική και άλλες ασφαλιστικές εταιρίες παρακολουθώντας δεκάδες σεμινάρια πωλήσεων, κεφαλαιαγοράς και management.
Διετέλεσε Πρόεδρος Πολυτέκνων ν. Τρικάλων (2010-2013) και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων (2013-2016). Διακονεί από το 2011 ως ιεροψάλτης στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Είναι μέλος του συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» για την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής και εκκλησιαστικής κληρονομιάς των Μετεώρων, μέλος του χορού ψαλτών «ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ» και του σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Ενεργό μέλος των «ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ» Τρικάλων με πλούσια κοινωνική και εθελοντική προσφορά. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ ως παίκτης των ομάδων Σπόρτινγκ Τρικάλων (1983-1989), Ερμή και Αίολου Τρικάλων (1996-2000). Είναι πατέρας πέντε παιδιών.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!