altΕπικοινωνία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο
Με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο επικοινώνησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Μεταξύ άλλων, στην ατζέντα της συζήτησης των 2 αντρών βρέθηκε το ζήτημα της καταβολής των χρημάτων στους συμμετέχοντες αγρότες του προγράμματος της Νιτρορύπανσης.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής ζήτησε από τον κ. Σημανδράκο την επίσπευση της διαδικασία των πληρωμών της Νιτρορύπανσης προκειμένου να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των αγροτών. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός σημείωσε στον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι το τελευταίο διάστημα οι αγροτικές καλλιέργειες ιδιαίτερα στο Νομό Καρδίτσας υπέστησαν σημαντικές καταστροφές από τις έντονες κλιματικές αλλαγές οι οποίες ήταν πρωτόγνωρες για την περιοχή και για τη συγκεκριμένη περίοδο και για το λόγο αυτό η άμεση πληρωμή της Νιτρορύπνασης θα δώσει ανάσα στους αγρότες.
Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, άκουσε με προσοχή τα όσα του παρουσίασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και τον πληροφόρησε ότι προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές της Νιτρορύπνασης έτσι ώστε να ενισχυθούν οι δικαιούχοι του προγράμματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
9 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!