Επικοινωνία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο
Με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο επικοινώνησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Μεταξύ άλλων, στην ατζέντα της συζήτησης των 2 αντρών βρέθηκε το ζήτημα της καταβολής των χρημάτων στους συμμετέχοντες αγρότες του προγράμματος της Νιτρορύπανσης.
Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής ζήτησε από τον κ. Σημανδράκο την επίσπευση της διαδικασία των πληρωμών της Νιτρορύπανσης προκειμένου να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των αγροτών. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός σημείωσε στον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι το τελευταίο διάστημα οι αγροτικές καλλιέργειες ιδιαίτερα στο Νομό Καρδίτσας υπέστησαν σημαντικές καταστροφές από τις έντονες κλιματικές αλλαγές οι οποίες ήταν πρωτόγνωρες για την περιοχή και για τη συγκεκριμένη περίοδο και για το λόγο αυτό η άμεση πληρωμή της Νιτρορύπνασης θα δώσει ανάσα στους αγρότες.
Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, άκουσε με προσοχή τα όσα του παρουσίασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και τον πληροφόρησε ότι προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές της Νιτρορύπνασης έτσι ώστε να ενισχυθούν οι δικαιούχοι του προγράμματος.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!