Ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, δυο νεοδιορισθέντες μόνιμοι υπάλληλοι στο Δήμο, επιτυχόντες σε σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκήρυξη 13Κ/2021). Πρόκειται για την κ. Μπούρη Σοφία του Δημητρίου, Ειδικότητας Π.Ε. Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και τον κ. Καζάκο Σταύρο του Λεωνίδα, Ειδικότητας Π.Ε.9 Γεωπόνων Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης.
Οι δυο νέοι υπάλληλοι αφού έθεσαν το χέρι τους στο Ιερό Ευαγγέλιο έδωσαν τον εξής όρκο: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους κι να εκπληρώνω ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου».
Ακολούθως, ξεκίνησαν την εργασία τους στην Τεχνική Υπηρεσία και στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης αντίστοιχα.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!