Τον γιατρό Κωνσταντίνο Β. Στατήρη, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».
Ο Κ. Στατήρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αποκτώντας την ειδικότητα της Παθολογίας το 2006 και έκτοτε ιδιωτεύει στην πόλη των Φαρσάλων.
Ο γνωστός παθολόγος με την αξιοσημείωτη παρουσία στις εκλογές του 2019 συνεχίζει τις επαφές του με φορείς, συλλογικότητες, νέους αγρότες, παράγοντες της μεταποίησης, εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, υγειονομικούς σε μια προσπάθεια διεύρυνσης του μετώπου στήριξης του Κώστα Αγοραστού για την αποφασιστικής σημασίας πενταετία 2024-2029, καθώς μορφοποιείται και ολοκληρώνεται το πολύπλευρο έργο που ήδη εξελίσσεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τις τελευταίες τετραετίες.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!