Ελεύθερος αφέθηκε την Κυριακή (9/7), μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, ο αστυνομικός που άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 20χρονό Σύρο στη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης το Σάββατο (8/7) έξω από τη Λάρισα. Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό. Υπενθυμίζεται ότι, ο οδηγός, ξεκίνησε από την Αθήνα με ένα κλεμμένο λευκό αγροτικό αυτοκίνητο.
Το όχημα εντοπίστηκε στις 11:40 από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.
Αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη που διήρκεσε πάνω από 50 λεπτά.
Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις πλησίασαν, η πορεία του αγροτικού σταμάτησε σε μαντρότοιχο, ο άνδρας κατέβηκε από το όχημα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πεζή καταδίωξη.
«Ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δηλογλίδου.
Στο σημείο έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρά τις προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 20χρονος κατέληξε.
Πηγή cnn.gr
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!