altΘλίψη στο χωριό της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Τελέστηκε σε κλίμα οδύνης η κηδεία.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσήμερι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο, στην κηδεία της άτυχης 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ. Μάλιστα, η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς αποχαιρέτησαν το άτυχο κορίτσι, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Η 16χρονη έκανε διακοπές στην Κασσάνδρα με τις φίλες της, όταν κατέρρευσε και πέθανε σε λίγη ώρα, μετά από κατανάλωση χοτ ντογκ. Το κορίτσι είχε αλλεργία στη λακτόζη. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, ρώτησε το κατάστημα αν περιέχει το αλλεργιογόνο, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν υπάρχει.

Η 16χρονη έφαγε ένα χοτ ντογκ και λίγα λεπτά αργότερα είπε στις φίλες της ότι δεν ήταν καλά και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, όμως, το ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και έφτασε 45 λεπτά αργότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η 16χρονη είχε ήδη καταλήξει.

Περισσότερα στο ieidiseis.gr - εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
9 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!