Ανακοινώνουμε δυο νέες δυναμικές υποψηφιότητεςμε το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Πρόκειται για τον Κώστα Αλεξανδρή και την Ευαγγελία Τσαντίκου, που θα διεκδικήσουν στις κάλπες του Οκτωβρίου την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου.
Αμφότεροι συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του Συνδυασμού Δήμαρχο Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη, ο οποίος τους ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.
Προχωράμε με νέες δυνάμεις, στο δρόμο που χαράξαμε στην πρώτη Διοικητική θητεία στο Δήμο Μουζακίου, για μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» που θα δημιουργεί συνεχώς καινούργιες συνθήκες προόδου στον τόπο. Με τη στήριξη των συνδημοτών μας, θα κάνουμε γρήγορα πράξη το όνειρο της τοπικής ανάπτυξης.
Ειδικότερα, για τις δυο νέες υποψηφιότητες αναφέρουμε τα εξής:
Αλεξανδρής Κωνσταντίνος του Χρυσοστόμουαπό το Φανάρι όπου και διαμένει μόνιμα μετά τησυνταξιοδότησή του. Επιχειρηματίας επί πολλά έτη στο χώρο της Γραφιστικής και των Διαφημίσεων. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά υπέρμετρα δημιουργικός και άριστος στη δουλειά του. Το αποδεικνύει άλλωστε η βράβευσή του σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό διαχωρισμού χρωμάτων σε φωτογραφικά λευκώματα στη Γερμανία (2008), αλλά και η έκδοση λευκωμάτων για πασίγνωστους ζωγράφους όπως είναι οιΤσαρούχης, Μώραλης, Φασιανός, Σταθόπουλος, Καρρά κ.α..Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φαναριωτών Αθήνας. Είχε για χρόνια την επιμέλεια έκδοσης της Εφημερίδας Φαναριωτών, «Ιθώμη». Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.
Τσαντίκου Ευαγγελία του Γεωργίου, από το Φανάρι. Είναι φοιτήτρια Οικονομικών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!