«Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι». Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μια φωτεινή, παγκόσμια Ελληνίδα με μεγαλείο ψυχής, χάρισε γενναιόδωρα αγάπη και ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά και στις οικογένειες τους στη μάχη κατά του καρκίνου. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η πολυδιάστατη δράση της για την ειρήνη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό αφήνει αποτύπωμα προσφοράς με ακτινοβολία που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας.
Θα θυμάμαι πάντα το τηλεφώνημά της, την επομένη της θεομηνίας του Ιανού, ζητώντας να προσφέρει αθόρυβα στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Σεβασμός και ευγνωμοσύνη. Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές των ανθρώπων που τόσο ειλικρινά αγάπησε, αγκάλιασε και βοήθησε.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!