Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του σμηναγού Χρήστου Μουλά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κάρυστο μαζί με τον 27χρονο συνάδελφό του, Περικλή Στεφανίδη.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η σύζυγός του αλλά και η αδελφή του, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό του.
Στην εξόδιο ακολουθία, παρούσα είναι η Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Το φέρετρο του 34χρονου, τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.
Παρόντες ήταν και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και ενώσεων, οι αρχηγοί των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τιμές απέδωσαν τα τιμητικά αγήμα των τριών όπλων.
Στέφανα σεβασμού και τιμής απέστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρόεδρος της Βουλής Αναστάσιος Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ,Δημόκριτος Ζερβάκης αντιστράτηγος, η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, δήμαρχοι, φορείς κ.α.
Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!