H Ιουλία Φωτίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος
Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά την υποψηφιότητα της Ιουλίας Φωτίου του Σωτηρίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής, νυν Δήμαρχος Δ.Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιος Φάνης Στάθης, είχε συνάντηση μαζί της, όπου της ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (master) στη «Διοίκηση και Ηγεσία στην Εκπαίδευση» που έλαβε από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία. Επίσης, ολοκλήρωσε πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μετά την αποφοίτησή της, ίδρυσε το Διαιτολογικό Κέντρο Μουζακίου, όπου είναι επιστημονική υπεύθυνη. Παράλληλα, ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ), δίδαξε στα δημόσια ΙΕΚ Καρδίτσας και Λάρισας, αλλά και σε σεμινάρια επιμόρφωσης εργαζομένων. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Το 2018 εκλέχτηκε και διετέλεσε Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου.Είναι μέλος της πενταμελούς επιτροπής για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων του Δήμου μας. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.
Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα για την τοπική ανάπτυξη, με ανανεωμένη την αυτοδιοικητική παράταξή μας η οποία πραγματικά «κάνει τη διαφορά».Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοί της διακρίνονται τόσο για την επαγγελματική αξιοσύνη, όσο και για την πλούσια κοινωνική δράση τους. Ενώ,όπως η Ιουλία Φωτίου, διαθέτουν σημαντικές εξειδικεύσεις σε διάφορους κρίσιμους τομείς, (εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, απασχόληση κ.α.), όπου ο Δήμος μας πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός είναι άλλωστε και βασικός στόχος του Συνδυασμού μας για το μέλλον. Αποδείξαμε ως Δημοτική Διοίκηση στην παρούσα θητεία, ότι μπορούμε ακόμη και μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες (πανδημία, Ιανός), να οδηγήσουμε το Δήμο με ασφάλεια σε «ήρεμα νερά» και να τον θέσουμε σε τροχιά ανάπτυξης. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των συνδημοτών, για το μεγάλο άλμα στο Αύριο. Τα καλύτερα έρχονται!
O Κώστας Λιούκας υποψήφιος Τ.Σ. Φαναρίου
Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Λιούκα του Λάμπρου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο Φαναρίου.
Γέννημα, θρέμμα του χωριού, απόφοιτος του Λυκείου Φαναρίου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, υπεύθυνος υποκαταστήματος μεγάλης εταιρίας του χώρου της εστίασης.
Άριστος γνώστης της αγοράς, με ανήσυχο πνεύμα και ατέλειωτες ώρες εργασίας στον τόπο μας, κατά την οποία απέκτησε πολύτιμη εμπειρία για τη λειτουργία και τις ανάγκες της κοινωνίας.
Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.
Μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη εκλογική μάχη του Οκτωβρίου για να «ανοίξουμε» νέα αναπτυξιακή «σελίδα» στο Δήμο Μουζακίου σε συνεργασία με όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας που διακρίνονται για την αξιοσύνη, την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν για τον τόπο και την ισχυρή θέληση για προσφορά. Εφαλτήριο συνέχισης της «Νέας Αυτοδιοικητικής Πορείας» που ήδη αρχίσαμε ως Δημοτική Διοίκηση κατά την παρούσα θητεία θα είναι η δυναμική ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών στο σχέδιο δράσης μας. Ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό πλάνο που προβλέπει εντυπωσιακές αλλαγές στο επίπεδο ποιότητας ζωής και αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Δήμο.
O πρόεδρος της Τ.Κ. Ελληνοπύργου Γιώργος Κορώνης
Με χαρά ανακοινώνουμε την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοπύργου, Γεωργίου Κορώνη του Παρασκευά, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την επανεκλογή του στο αξίωμα.
Είναι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Γέννημα, θρέμμα του Ελληνόπυργου όπου και διαμένει μόνιμα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Φαναρίου και επέτυχε την εισαγωγή του στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας όπου απέκτησε ειδικότητα Οικονομικού. Ακολούθως, τοποθετήθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα για δύο χρόνια. Συμμετείχε σε διαγωνιστική διαδικασία για την εισαγωγή του όπως κι έγινε, στη Σχολή Ιπτάμενων Αεροπορίας. Μετά την αποφοίτησή του, τοποθετήθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης, σε αεροσκάφη C-47, πυροσβεστικά Cl-215 και σε C-130 απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Υπηρέτησε ακόμη σε επιτελικές θέσεις στην 110 πτέρυγα μάχης και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Επιπρόσθετα, εργάστηκε σε τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες στον κλάδο της οδοποιίας για 14 χρόνια ως υπεύθυνος προμηθειών εργοταξίων. Συμμετείχε πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», εξελέγη Τοπικός Σύμβουλος και αμέσως Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελληνοπύργου, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια είναι και Ταμίας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελληνοπύργου «Ο Άγιος Αθανάσιος».
Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.
Μαζί συνεχίζουμε τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» για το Αύριο. Ο Γιώργος Κορώνης και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού μας, που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τους στενούς δεσμούς με τον τόπο, το ήθος, την έντονη δράση σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, την αποτελεσματικότητα στηδιαχείριση και αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, θα είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος στο Δήμο μας. Στο ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο που αρχίσαμε να εφαρμόζουμε με επιτυχίαστην παρούσα δημοτική θητεία, ο καθένας τους θα έχει ξεχωριστό ρόλο με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου Δήμου, μπροστάρη στις εξελίξεις του Νομού Καρδίτσας και της χώρας. Με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών στον Συνδυασμό μας, το μεγάλο άλμα ανάπτυξης που οραματιζόμαστε για την επόμενη πενταετία, θα γίνει γρήγορα πράξη.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!