Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2023 22:57
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΑΡΙΚΟΣ
Συνδημότισσες και συνδημότες, ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Σακαρίκου Αλέξανδρου του Γεωργίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.
Είναι Σωφρονιστικός υπάλληλος από το Μουζάκι. Ακόμη, έχει τις ειδικεύσεις του Τεχνικού Μαγειρικής - Αρχιμάγειρα (Chef) και του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής Επαγγελματικού Λυκείου. Είναι σήμερα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μουζακίου, ικανότατος, με φρέσκες ιδέες, αξιόλογη πολιτική και κοινωνική δράση σε τοπικό επίπεδο.
Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.
Κοινό γνώρισμα όλων των στελεχών της μεγάλης παράταξής μας είναι η ισχυρή θέληση για προσφορά. Το συγκεκριμένο κριτήριο άλλωστε είναι από τα πιο βασικά της σύστασής του, που συνδυάζεται με την εντιμότητα και την ετοιμότητα ανάληψης αποτελεσματικών πρωτοβουλιών άμεσα. Είμαστε υπερήφανοι που το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από τέτοια πρόσωπα και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους που έχουν στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες, βιώνουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους και κυρίως, έχουν το πολιτικό σθένος να πρωταγωνιστήσουν στην αναζήτηση λύσεων. Ήρθε η ώρα να χαράξουμε όλοι μαζί με ηγέτη το Φάνη Στάθη, μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία», πιο παραγωγική και ελπιδοφόρα, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των δημοτών στο ολοκληρωμένο σχέδιό μας. Τον Οκτώβριο η Νίκη θα είναι δική μας!
ΒΑΪΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ
Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Βαΐτση Βάϊου του Ελευθερίου με τη «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.
Είναι συντ/χος αυτοκινητιστής από τη Μαγουλίτσα. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές του 2014, όπως έγινε και στις επόμενες εκλογές του 2019, θέτοντας υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Μαγουλίτσας. Κατά την άσκηση του επαγγέλματός του διετέλεσε Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) και Πρόεδρος των Ραδιοταξί «Πρωτοπορία» στην Αθήνα.
Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.
Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές μας και αποφασιστικότητα για Νέα Μεγάλη Νίκη του Συνδυασμού, προχωράμε μαζί για να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο της τετραετίας που πέρασε και να κάνουμε γρήγορα πράξη το όραμα του ισχυρού Δήμου, πρωταγωνιστή των εξελίξεων στον τόπο.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ
Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καππά, Φωτάκη Δημητρίου του Σόλωνα, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την επανεκλογή του στο αξίωμα.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας γέννημα, θρέμμα του χωριού. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε Τοπικός Σύμβουλος Καππά και αμέσως έγινε Πρόεδρος της Κοινότητας, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα μετά και την επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Η συνεργασία της Δημοτικής Διοίκησής μας με τον Δ. Φωτάκη ήταν άριστη όλα αυτά τα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να υλοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού. Συνεχίζουμε και μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη εκλογική μάχη του Οκτωβρίου για να «ανοίξουμε» νέα αναπτυξιακή «σελίδα» στο Δήμο Μουζακίου σε συνεργασία με όλα τα στελέχη της μεγάλης παράταξής μας που διακρίνονται για την αξιοσύνη, την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν για τον τόπο και την ισχυρή θέληση για προσφορά.
Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ανθοχωρίου Τσίγκα Παναγιώτη του Γεωργίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για διεκδίκηση της επανεκλογής του στο αξίωμα.
Είναι γέννημα, θρέμμα του χωριού και ασχολείται πολλά χρόνια με οικοδομικές εργασίες. Είναι πολύ έμπειρος αυτοδιοικητικός καθώς διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος Ανθοχωρίου από το 1994 έως 1998. Πρόεδρος της Κοινότητας από το 1998 έως και το 2002. Ακολούθως, θήτευσε και πάλι ως Τοπικός Σύμβουλος την περίοδο 2002 – 2010. Και σε εκείνες τις εκλογές, με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» επανεκλέχτηκε και πάλι Πρόεδρος του Ανθοχωρίου, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα.
Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησής μας, Δήμαρχος Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιος Φάνης Στάθης, σε συνάντηση που είχε μαζί του, τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την άριστη συνεργασία που είχαν την προηγούμενη τετραετία στα αγροτικά και κοινωνικά ζητήματα της περιοχής. Του ευχήθηκε δε, καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ενισχύει τη μεγάλη προσπάθεια της νυν Δημοτικής Διοίκησης για μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία», με κυρίαρχο στόχο σύντομα ο Δήμος Μουζακίου να αλλάξει επίπεδο στην ποιότητα ζωής, στις προσφερόμενες υπηρεσίες και στις προοπτικές προόδου και ευημερίας των κατοίκων του.