altΤην Επαγγελματία κλάδου Τουρισμού Χρύσα Γαλαγάλα-Μάνδρου που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Χρύσα Γαλαγάλα-Μάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Αθήνα και εδώ και 20 χρόνια ζει και εργάζεται στη Καρδίτσα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος «Τεχνολογίας Ξύλου και Σχεδιασμού Επίπλου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος «Advanced Design, Technology and Management of Wooden Products» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο τομέα τουρισμού της Λίμνης Πλαστήρα ως Υπεύθυνη Οργάνωσης, Σχεδιασμού και Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου Kazarma Lake Resort & Spa. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Γαλαγάλα, επιχειρηματία τουρισμού και έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
9 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!