Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την φωτιά που μαίνεται στην Πάρνηθα καθώς, το πρωί της Τετάρτης (23/8) οι φλόγες λόγω της αλλαγής της φοράς του ανέμου, προσεγγίζουν επικίνδυνα τα πρώτα σπίτια στο Μενίδι.
Η φωτιά απειλεί τον Εθνικό Δρυμό, ενώ γίνονται προσπάθειες να μην φτάσει στο καζίνο. Παράλληλα, ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από την ευρύτερη περιοχή.
Επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχη με τις φλόγες καθ΄όλη την διάρκεια της νύχτας στο μεγάλο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε χθες (Τρίτη) στη περιοχή της Φυλής προκειμένου η πυρκαγιά να μην κατευθυνθεί προς την κορυφογραμμή της Πάρνηθας.
Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!