Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Θωμά Οικονόμου του Δημητρίου με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Τοπικό Συμβούλιο Μαυρομματίου.
Είναι Λογιστής Β’ Τάξεως και έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια στην οικονομική διαχείριση μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας. Έλαβε από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πιστοποίηση της Λογιστικής Γνώσης και Φορολογικών Πρακτικών.
Είναι κάτοχος Πιστοποίησης ECDLκαι των έξι Ενοτήτων. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.
Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου!
Προχωράμε μαζί, για μια «Νέα ΑυτοδιοικητικήΠορεία» που θα αλλάξει επίπεδο την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Έχουμε ολοκληρωμένο Σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται και πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο με έμπειρα στελέχη, νέους ανθρώπους με σημαντικές εξειδικεύσεις, φρέσκες ιδέες και μεγάλη όρεξη για δουλειά, πολλές δυναμικές γυναίκες έτοιμες για άμεση δραστηριοποίηση, από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας μας. Θέλουμε και αποδείξαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε το Δήμο Μουζακίου πρότυπο δημιουργίας και τοπικής ανάπτυξης.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!