Με νέα απόφαση του Δημαρχείου Καρδίτσας, προχώρησε σε τροποποίηση της Δασικής Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας.
Αναλυτικά περιορίζεται η χρησιμοποίηση σκύλων δίωξης για άσκηση κυνηγίου, κατά το χρονικό διάστημα από 20/8 μέχρι 15/9 στις ζώνες διάβασης και από 25/9/2023 μέχρι και τις 29/02/2024 σε τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη-Σάββατο-Κυριακή)
δηλαδή μόνο τις ημέρες κατά τις οποίες επιτρέπεται αντιστοίχως το κυνήγι του λαγού (Lepus europaeus) και του αγριόχοιρου (Sus scrofa). Ο ανωτέρω περιορισμός της χρήσης των σκύλων δίωξης δεν ισχύει κατά την δράση των συνεργείων δίωξης αγριόχοιρων που συγκροτούνται από τις δασικές υπηρεσίες στο πλαίσιο του άρθρου 259 του Δασικού Κώδικα και των ομάδων κυνηγών που δραστηριοποιούνται δυνάμει της υπό στοιχεία 147/21886/25-01-2021 ΚΥΑ (β΄313)
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ
ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΠΑΡΔΑΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΜΕ Α ́ΒΑΘΜΟ
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!