Τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στον Άγιο Γεώργιο. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για κτηνοτρόφο που καταπλακώθηκε από τοίχο ο οποίος έπεσε από κατολίσθηση λόγω της κακοκαιρίας Daniel που πλήττει με σφοδρότητα την περιοχή.
Για τον απεγκλωβισμό κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ μαζί με κλιμάκιο του Δήμου Βόλου.
Υπάρχει και αγνοούμενος
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου για αγνοούμενο ηλικιωμένο. Το όχημά του παρασύρθηκε από ρέμα το οποίο έχει υπερχειλίσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής.
Ομάδα της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας μαζί με κλιμάκιο του Δήμου Βόλου βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του.
Πηγή ethnos.gr
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!