Η Δ.Ε.Υ.Α.Μουζακίου συνιστά στους κατοίκους του οικισμού Μουζακίου να μην χρησιμοποιούν νερό από το δίκτυο ύδρευσης για πόση ή μαγείρεμα, λόγω εμφάνισης θολότητας μετά από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή μας.
Προβαίνουμε ήδη σε σταδιακό άδειασμα και καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης, καθώς και σε άνοιγμα καταληκτικών δικλείδων για το ξέπλυμα του δικτύου, ώστε να αποκατασταθεί η διαύγεια του νερού.
Παρακολουθούμε το φαινόμενο και μετά από την ανάληψη των αναγκαίων ενεργειών, θα προβούμε εκ νέου σε ανακοίνωση για τη δυνατότητα χρήσης του νερού από τα δίκτυα ύδρευσης.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!