altAπό συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε εργασίες καθαρισμού ποταμών, ρεμάτων και χειμάρρων, για την απομάκρυνση φερτών υλικών και στην αποκατάσταση και ενίσχυση αναχωμάτων, όπου υπάρχει πρόσβαση και δύνανται να επιχειρήσουν τα συνεργεία, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα και προσωπικό, σε μια διαρκή και δύσκολη μάχη που δίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο (ορεινό και πεδινό), προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση και επικοινωνία σε όλη τη Θεσσαλία, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που προβλέπεται.
Συγκεκριμένα ολοκληρώνονται παρεμβάσεις στη γέφυρα της Γιάννουλης, στον Ενιπέα ποταμό, με έμφαση στα αναχώματα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο ορεινό δίκτυο του Πηλίου, όπως και στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.
Στα σημεία όπου συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν, στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα διασφάλισης της προσβασιμότητας και ασφάλειας των πολιτών παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μαζί με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
9 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!