altΣτο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας προσήλθε στις 12: 30 το μεσημέρι της Κυριακής ο νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Κώστας Αγοραστός.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο δήλωσε:

«Είναι μια μέρα χαράς. Ολοι μαζί οι Θεσσαλές και οι Θεσσαλοί, περήφανοι για την καταγωγή μας, την ιστορία μας και τα επιτεύγματά μας, επιλέγουμε το σίγουρο δρόμο της ενότητας. Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε αε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας. Σας καλώ να συνεχίσουμε.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας. Στο δρόμο αυτόν σας καλούμε αυτήν την Κυριακή με όλες σας τις δυνάμεις να στηρίξετε το δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε και να ενδυναμώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, την οποία χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα κα προτάσεις και να συνεχίσουμε μαζί.

Και για ένα να είστε σίγουροι. Ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ κα θα δώσουμε όλη μας την ψυχή όπως πάντα, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά: Να δουλέψουμε»

Στον πρώτο γύρο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και υποψήφιος με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» κ. Αγοραστός είχε λάβει το 41,37% των ψήφων, έναντι του Δημήτρη Κουρέτα με την «Παρέμβαση», ο οποίος έλαβε το 34,11%.

Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
8 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!